Storavtale for verkstedtjenester

Mesta Verksted AS og LeasePlan Norge tegner ny storavtale for verkstedtjenester.

LeasePlan kjøper årlig service og vedlikehold for over 400 mill. NOK. Arkivfoto.

LeasePlan kjøper årlig service og vedlikehold for over 400 mill. NOK. Arkivfoto.

Publisert Oppdatert
Daglig leder Roger Langhelle i Mesta Verksted AS.

Daglig leder Roger Langhelle i Mesta Verksted AS.

Norges største biladministrasjonsselskap med mer enn 38 000 biler i flåten har inngått ny avtale på verkstedtjenester med Mesta Verksted AS.

Våre kunder etterspør i større grad et alternativ til merkeverkstedene også for tyngre kjøretøy. LeasePlan ønsker å tilrettelegge for dette på samme måte som vi tidligere har gjort for person- og varebiler, sier innkjøpssjef Hans Jørgen Runde i LeasePlan Norge AS. Avtalen sikrer at våre kunder får kort responstid, høyt servicenivå og konkurransedyktige betingelser for alle typer kjøretøy.

Ved utførelse av service hos oss, er kunden sikret mobilitetsgaranti på lik linje med det som tilbys hos merkeforhandler. Alle normale garantier fra produsent vil opprettholdes, og vi benytter kun servicedeler iht. vår avtale med Bosch Car Service, sier teknisk sjef Hans Olav Løen i Mesta Verksted AS.

LeasePlan har mer enn 38 000 biler i flåten hvorav ca. 2 500 kjøretøy har totalvekt over 3500 kg. LeasePlan kjøper årlig service og vedlikehold for over 400 mill. NOK.

LeasePlan sine kunder har biler spredt over hele landet og er derfor avhengig av å få tilgang til leverandører med god geografisk spredning.

140 ansatte

Mesta Verksted er et datterselskap i Yours-konsernet. Verkstedkjeden består p.t. av 15 verksteder i Norge med en kombinasjon av kjøretøyverksteder og mobile serviceenheter med hovedvekt på det profesjonelle markedet. Verkstedkjeden har ca. 140 ansatte.

Verkstedene er tilsluttet Bosch Car Service, og er dermed sikret deleleveranser, teknisk support og utdanning av våre serviceteknikere i BCS sine skandinaviske serviceskoler.

Verkstedene er tilrettelagt for de fleste verkstedtjenester innenfor lette og tunge kjøretøy, og har også god kompetanse innenfor hydraulikk, brøyt- og strømateriell, samt spesialpåbygg.

Vi ser frem til samarbeidet som vi tror vil gi våre kunder en betydelig merverdi, avslutter Hans-Jørgen Runde.

I spennende vekstfase

Vi i Mesta verksted gleder oss til å komme i gang med samarbeidet med LeasePlan som vi vurderer som den mest spennende og profesjonelle aktøren innenfor leasing i Norge. Vi vil gjøre vårt ytterste for at LeasePlan sine kunder skal få god service og høy tilgjengelighet på sitt materiell, sier daglig leder i Mesta verksted, Roger Langhelle. Vi er inne i en spennende vekstfase innenfor både kjøretøy og maskiner, og vurderer å etablere oss på nye steder i landet.