Storordre til Rosendal Maskin

Rosendal Maskin har nylig inngått avtale med Ramirent om levering av 29 JCB anleggsmaskiner. Avtalen omfatter hovedsakelig teleskoptrucker med et supplement av minigravere og små hjullastere. Maskinene skal leveres i perioden frem til juni i år.

Rosendal skal levere 29 maskiner til Ramirent, i hovedsak teleskoptrucker.

Rosendal skal levere 29 maskiner til Ramirent, i hovedsak teleskoptrucker.

Publisert Oppdatert

- Målt i antall maskiner er dette vår største enkeltordre hittil. Ramirent er en stor og spennende aktør i det nordiske markedet for anleggsmaskiner, og vi er svært fornøyde med at avtalen nå er på plass, forteller salgssjef Olav Hauer hos Rosendal Maskin AS.

- Vi leverte åtte JCB-maskiner til Ramirent allerede i fjor. Derfor representerer denne avtalen også en mer formell videreføring av vårt samarbeid, fortsetter Hauer.

Ramirent har allerede en del JCB-maskiner i den maskinparken de leier ut. Nå velger de å satse ytterligere i segmentet for anleggsmaskiner basert på at markedet i Norge fortsatt kan vise til god utvikling. Ramirent i Norge har 45 avdelinger med ca. 500 ansatte og omsatte i 2010 for 917 millioner kroner.

Rosendal har vært importør av JCB siden 2001 og har derfor lang erfaring med JCB anleggsmaskiner. Rosendal Maskin AS ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 43 ansatte.

I løpet av 25 år har Rosendal levert mer enn 1100 nye anleggsmaskiner til det norske markedet og er i dag en solid leverandør til bransjen. Rosendal Maskin AS omsatte i 2011 for 243 mill. kroner.