Større og mindre fra Nanset

Ved å presentere tre nye hjullastere i den tunge enden av skalaen og tre minigravere i den andre enden av skalaen, satser Nanset Standard på å vinne andeler i to forskjellige deler av markedet.

Publisert Oppdatert

Nye store hjullastere

ZW-serien utvides med ZW 330, ZW370 og den store ZW550 (46-48 tonn). Som eksempel har en ZW330 statisk tipplast på 20,1 tonn og skuffestørrelse på 5000 liter. ZW550 blir kongen på haugen med statisk tipplast på 30,9 tonn og skuffestørrelse fra 7 500 til 10 000 liter. Nanset Standard vil med dette gi kundene en full bredde innenfor hjullastere. Med modeller fra 11, til 48 tonn er modellspekteret mer interessant for kundene og tilbakemeldingene har visstnok vært gode allerede. Maskinene har fått videreført hydraulikksystemet fra gravemaskinene over til denne nye hjullasterserien. Produktene har vært til utvilkling og utprøving hos Hitachi i en periode nå, så det er nok ekstra spennende for Nanset Standard å presentere nyhetene fremover.

Nye minigravere

I løpet av noen måneder skal også deler av Zaxisserien (3-serien) til Hitachi bli fornyet. Serien med minigravere har allerede noen ferske modeller på plass, som ZX 14-3, men nå er også ZX16-3 og ZX 18-3 på plass. De to sistnevnte kan leveres med hytte eller kalesje. Ny tresylindret motor skal også sørge for lettere manøvrering og bedre kraft i forhold til utgående modeller. Med en operativ vekt på henholdsvis 1600 og 1770 kg er de lette og enklere å få med seg uten store utgifter.

Markedsansvarlig hos Nanset Standard, Jannike Vestrum Hansen, kan melde om salg av en del nye maskiner i det siste. I tillegg skal det være en del interessant på blokka som det heter. Med nye minigravere håper hun på en ny andel i et marked som Hitachi ikke har vært like tilstede i som andre leverandører.