23948sdkhjf

Storsatsing på utleie av anleggsmaskiner

Oslo Liftutleie AS utvider virksomheten og satser stort på utleie av anleggsmaskiner og elektroverktøy fra tyske Wacker Neuson.

I tillegg til større anleggsmaskiner som hjullastere, gravemaskiner og dumpere, vil Oslo Liftutleie AS nå tilby et stort utvalg av lettere maskiner som betongglattere, generatorer, pumper, kappemaskiner, teletinere og vibrasjonsplater fra Wacker Neuson AS. Fra starten i 1993 og frem til nå, har Oslo Liftutleie AS konsentrert virksomheten rundt utleie av lifter og mannskapsbrakker. Nå økes produktsortimentet betydelig.

Etablert i Norge i 1986

Wacker Neuson sitt hovedkontor ligger i München i Tyskland, og selskapet har rundt 140 salgs-og servicepunkter over hele verden.

Firmaet Wacker ble etablert i Norge i 1986. Firmaene Wacker og Neuson slo seg sammen i 2007 og ble da til Wacker Neuson AS - med 4 000 ansatte på verdensbasis. I Norge har Wacker Neuson AS 11 ansatte og omsetter for rundt 90 millioner kroner årlig.

Norges raskeste hjulgraver, eneste tiltbare gravemaskinhytte og børsteløse piggmaskin

"Wacker Neuson er alene om å kunne tilby en rekke produkter i det norske markedet, blant annet en tiltbar gravemaskinhytte som kan stilles i vater selv om underlaget er aldri så ulent," forklarer Halstvedt. Vi har også hjulgravere som du kan kjøre i opptil 40 km/t, dersom du har det travelt med å komme deg til eller fra arbeidsplassen. Og vi har børsteløse piggmaskiner. Dette er produkter og produktfordeler som nå vil bli tilgjengelige gjennom Oslo Liftutleie AS."

Ansatte med lang erfaring innen maskinutleie

Selv om produktporteføljen fra Wacker Neuson AS er ny for bedriften Oslo Liftutleie AS, så har mange av de ansatte årevis med erfaring innen fagområdet. "Sammenlagt kan våre ansatte i Oslo Liftutleie AS skilte med mer enn 80 års erfaring fra utleie av gravemaskiner, vibrasjonsplater og annen maskinutleie," slår David Lindberg fast.

"De nye produktene vil selvfølgelig få den samme gode service og omsorg som vår øvrige produktpark. Hver eneste gang du leier et produkt hos oss, får du en maskin eller verktøy som er skikkelig vedlikeholdt, vasket, polert og prøvekjørt. Noen av produktene krever egne sertifikater, andre kan brukes etter en kort innføring og opplæring hos oss," avslutter David Lindberg hos Oslo Liftutleie AS.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094