Strømaggregat med spenningsvelger

Limaco AS har startet import av engelske Stephill strømaggregat. Aggregatene utmerker seg med ferdig innmontert 230V- 400V spenningsvelger, populært kalt switch som standard på alle dieseldrevne strømaggregat fra 8 til 70 kVA.

Stephill har utviklet og produsert strømaggregat siden 1985, og all produksjon foregår i England, med unntak av de minste inverter-aggregatene som lages i Japan.

Stephill har utviklet og produsert strømaggregat siden 1985, og all produksjon foregår i England, med unntak av de minste inverter-aggregatene som lages i Japan.

Publisert Oppdatert

De kommer også utrustet med full bestykning av kontakter og sikringer for begge spenningsvalg, både 230V og 400V.

Olav Dalseth i Limaco as tror at spesielt utleiebransjen vil ha stor nytte av spenningsvelger da de til enhver tid vil ha både 230V og 400V tilgjengelig for sine kunder på samme aggregat.  - Her er det mye å spare, både på innkjøp, lagerhold og drift, tror Dalseth.

- Spenningsvelger gir et langt større og mer allsidig bruksområde, og en betydelig høyere andrehåndsverdi når aggregatet en gang skal selges eller byttes ut.

Stephill har utviklet og produsert strømaggregat siden 1985, og all produksjon foregår i England, med unntak av de minste inverter aggregatene som produseres av Sawafuji Electric i Japan.

Stephill er godkjent og sertifisert leverandør av aggregater med strenge krav innen støy og sikkerhet, for bruk bl.a. i London Underground og engelske jernbaneselskaper.

Generatorene som benyttes er børsteløse og vedlikeholdsfrie.  Motorene kommer fra Honda, Yanmar, Kubota og Perkins for å sikre brukeren sikker tilgang på service og deler.