Swedol åpner ny butikk for yrkeshandel i Fredrikstad

Torsdag 29. mars åpner den svenske yrkeshandelkjeden Swedol ny butikk i Fredrikstad. Butikksjef Jonas Kjölsrud har stor tro på at Swedol vil bli godt mottatt i Fredrikstad. ”Både profesjonelle og private brukere i Fredrikstad er vant til en god deal på grunn av nærheten til Sverige. Swedol tilbyr verktøy, elektronikk, yrkesklær, verneutstyr, kjøretøytilbehør og forbruksvarer av god kvalitet som vi kan stå inne for,” sier han.

Publisert Oppdatert
Finn ut hva du liker best å gjøre, og få noen til å betale deg for det.

Finn ut hva du liker best å gjøre, og få noen til å betale deg for det.

- Fredrikstad er et interessant sted for Swedol å etablere seg, sier Erik Leander Paule, som er landssjef i Swedol Norge. Fredrikstad har et næringsliv med mange høyt spesialiserte selskaper, og også en stor bredde innen våre generelle satsingsområder. Dette skaper etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter, sier han.

Butikksjef Jonas Kjölsrud ser fram til å åpne dørene i den nye butikken i Dikeveien 18 mellom Fredrikstad sentrum og Sarpsborg.

- Historisk sett har byen spilt en sentral rolle i forsvaret av Norge, - og da gjerne mot svenskene, sier Kjölsrud, som selv er svensk, med et glimt i øyet. Fredrikstad er den største kommunen i Østfold, som er en dynamisk region med et bredt spekter av næringslivsbedrifter. Fredrikstad og Swedol er perfekt tilpasset hverandre, mener han.

Etableringen i Fredrikstad er del av strategien med å utvide geografisk med nye butikker i kombinasjon med å øke lønnsomheten i de eksisterende butikkene. Med etableringen i Fredrikstad har Swedol 42 butikker totalt. Fire av disse ligger i Norge, som vil få ytterligere to butikker i løpet av året.

Les også: Swedol åpner i Moss