23948sdkhjf

Ny forhandler for H&H Maskin

H&H maskin tegnet ny forhandleravtale med Anlegg- og Miljøservice før sommerferien

- Som følge av alle våre nye produkter i sortimentet har vi samtidig vært heldige av å ha gjort forhandleravtale med selskapet Anlegg og Miljøservice AS i Sandefjord, forklarer Tom Erik Huuse i H&H Maskin.

Tom og Dag Erland Aarøe, samt mange av deres ansatte har lang erfaring fra tidligere med Terex og andre merker av anleggsmaskiner, deriblant Sany og JCB.

Anlegg og Miljøservice AS vil ha sitt fokus på fylkene Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder og representere full range av produkter innen det kompakte segmentet som Yanmar har av minigravere fra 1000 kg og til nå 12 tonn samt beltedumpere.

God erfaring med Terex

Sandefjord-firmaet har omsetningen jevnt fordelt på landbruk, anlegg og verksted. De har god erfaring med Terex sine kompakte maskiner så de nye Yanmar-maskinene er teknisk sett kjent materie her på Vestfold-siden.

Seks servicebiler

I tillegg til et anerkjent verksted og 17 dyktige ansatte med god fokus på lærlinger, har de seks servicebiler, noe som blir trukket frem som svært positivt.

- Anlegg- og Miljøservice gir oss større nedslag vest for Oslofjorden helt ned til Agder og med flinke folk og servicebiler har det mye å si, kommenterte Tom Erik Huuse, partner i H&H Maskin.

Klare mål

- Det viktigste er hva som skjer når maskina stopper, slår Tom Aarøe fast.

Svææært erfaren maskin-selger

Han tror det er realistisk, og setter det nærmest som et krav til egen bedrift, at de skal klare å selge 20 maskiner for H&H Maskin i løpet av neste år.

Sentralt i det poenget blir Bernt Dalen, nyansatt maskinselger med fokus på Yanmar-produktene.

Om noen skulle dra kjensel på han er ikke det så rart siden han har tilbrakt hele arbeidslivet (39 år) så langt hos Volvo Maskin, som selger for Vestfold og Telemark og senere som takstmann i Sørøst.

Bonde-synergier

Sandefjord-gutta har allerede solgt to Yanmar-maskiner, blant annet en dumper av typen C50R, men nå gis det full gass med mini-roadshow før Dyrsku’n. Tom Aarøe ser også synergieffekter av å ha en del bønder på kundelista.

- Om en kunde har en stor traktor, er sjansen stor for at han enten har eller vil ha en åttetonner og maskinhenger, avslutter han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08