Tertnes Holding Industri kjøper Bulder AS

Mesta AS og Tertnes Holding Industri AS har kommet til enighet om at Tertnes Holding Industri kjøper Mesta sin eierpost i maskin, utstyr og verksteds gruppen Bulder AS. Bulder har operert som konsern i under et år og en ser allerede verdien av samkjøringen av selskapene Mesta Verksted, Motorsalg Øverum Slitedeler og Yours Equipment i denne gruppen.

Publisert Oppdatert

Mesta kommer fortsatt til å være en viktig samarbeidspartner til alle selskapene i Bulder for å kunne utvikle kjernevirksomheten sin innen drift og vedlikehold av vei og bane i Norge.

Les også: Mesta og Tertnes Holding etablerer nytt konsern

Mesta inngikk 1.mars i år en tre-årig rammeavtale med Bulder Verksted, denne avtalen er viktig og vil være et knytningspunkt mellom selskapene. -Jeg ser frem til et langt og godt samarbeid med Bulder selv om vi nå trekker oss ut fra eiersiden, sier adm. dir i Mesta Harald Rafdal.

Tertnes Holding Industri kommer til å fortsette utviklingen av Bulder selskapene for at de skal vokse og være en totalleverandør til anleggsbransjen.

Les også: Bulder braker løs

Bulder tilbyr landsdekkende verkstedtjenester og salg av maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente internasjonale leverandører. Blant merkenavnene finner vi Terex, Kato, Atlas og Rasco.