Treff oss på Dyrskun 12.-14. september

AnleggsMagasinet og Bruktnytt følger høstens vakreste eventyr i Seljord fra begynnelse til slutt. For første gang stiller vi med egen stand på Dyrskun. Besøk oss på stand A112.

Klar for Dyrskun. Bak til venstre, Petter Vemo. Midtrekka, fra venstre Vigdis Kvalheim, Gry Fjelstad, Knut Viggen, Njål Hagen, Sissel Nygaard og Hugo Minsøy. Foran, Erik Rusten og Lene Olsen.

Klar for Dyrskun. Bak til venstre, Petter Vemo. Midtrekka, fra venstre Vigdis Kvalheim, Gry Fjelstad, Knut Viggen, Njål Hagen, Sissel Nygaard og Hugo Minsøy. Foran, Erik Rusten og Lene Olsen.

Publisert Oppdatert

Dyrskun er en begivenhet og har vært et årvisst treff i den vakre Telemark-bygda i mer enn 140 år. I løpet av tre dager samler utstillingen rundt 70.000 besøkende.

De kommer for å se og oppleve norsk bygdekultur på sitt beste.

Dyrskun er etter hvert blitt mye mer enn en utstilling av husdyr. Det er en bred presentasjon av alt det som foregår av nærings- og kulturaktiviteter i bygde-Norge.

550 utstillere

550 utstillere er påmeldt til årets arrangement. Blant dem er det mange som leverer maskiner og annet utstyr til bønder og andre geskjeftige entreprenører.

For AnleggsMagasinet har Dyrskun i flere år vært et "must", et arrangement vi bare har vært nødt til å ha med oss.

I år kommer vi - ikke bare med blokk og kamera. Vi stiller med egen stand - sammen med Bruktnytt!

Tungt.no

- AnleggsMagasinet og Bruktnytt er gode og anerkjente produkter på papir med et opplag på henholdvis 22.500 og 21.000 eksemplarer hver. De aller fleste av disse er betalende abonnenter. AnleggsMagasinet fås også i løssalg på 1300 utsalgssteder over hele landet og er det eneste fagtidsskriftet i anleggsbransjen som fås kjøpt over disk, forteller salgsdirektør i Hjemmet Mortensen Fagmedia AS, Petter Vemo.

I tillegg til papirproduktene har det vært en betydelig satsing på elektroniske media både i 2007 og nå i 2008. Markedsplassen Mascus.no har over 18.000 unike brukere i måneden. En av de mest populære søkene på Mascus er for øvrig brukt landbruksmateriell.

- Vi har også store forhåpninger til vårt nye redaksjonelle nettsted, Tungt.no, sier Petter Vemo.

Treffe leserne

Han har vært med på utviklingen av Bruktnytt og AnleggsMagasinet i mange år, og gleder seg til tre flotte septemberdager i Seljord.

- Vi stiller på Dyrskun først og fremst for å treffe leserne våre. Det er leserne som er viktigst for oss, sier Vemo.

Jentene i Bruktnytt og gutta i AnleggsMagasinet spanderer en kaffekopp og slår gjerne av en prat med både gamle og nye lesere.

- Velkommen skal dere være, sier Petter Vemo. Du finner oss på stand A112.

Redaksjonen i AnleggsMagasinet vil være til stede under hele utstillingen. Vi tar gjerne imot små og store nyhetstips. Ring Njål på 917 93 407 eller Knut på 906 56 240. E-post: [email protected] eller [email protected] .

På bildet:Bak til venstre, Petter Vemo. Midtrekka, fra venstre Vigdis Kvalheim, Gry Fjelstad, Knut Viggen, Njål Hagen, Sissel Nygaard og Hugo Minsøy. Foran, Erik Rusten og Lene Olsen.