Trekker seg fra Intermat

Tyske Wacker Neuson Group følger i svenske Atlas Copco og franske Manitous hjulspor og trekker seg fra vårens vakreste messeeventyr i Paris, Intermat 2009.

Wacker Neuson Group minigraver

Wacker Neuson Group minigraver

Publisert Oppdatert

I stedet for messedeltagelse vil selskapet, ifølge en pressemelding, "øke fokus på salg og markedsføringsaktiviteter i direkte kontakt med kundene".

Det er de harde fakta som følge av finanskrisen og selskapets nåværende markedssituasjon som har ført til at Kramer Neuson ser seg nødt til å omjustere markeds- og salgsaktivitetene av maskinene som markedsføres under merkenavnene Wacker Neuson, Kramer Allrad, Kramer hjullastere og Weidemann.

- Vi vil bruke ressursene våre på tiltak som vil føre kundene våre i direkte kontakt med gruppens produkter og ansatte ved våre produksjonssteder og bransjekontorer, forklarer Werner Schwind, styremedlem og ansvarlig for salg og markedsføring i Wacker Neuson Group.

Wacker Neuson Group ble etablert i 2007 etter sammenslåing av morselskapene Wacker Neuson Construction Equipment AG og Neuson Kramer Baumaskinen AG. Det er en av verdens ledende produsenter av lett og kompakt utstyr for anleggsbransjen, og lager maskiner spesielt rettet mot bygg- og anlegg, landskapspleie og jordbruk, men også kommunal virksomhet og selskap innen industri og gjenvinning.