23948sdkhjf

Sitech Norge AS:: Trimbles nye distribusjonskanal

I Norge har det nystartede Sitech Norge AS tatt over distribusjonen av Trimble Heavy and Highway. Det vil si alt som har med maskinstyresystem og posisjoneringssystemer å gjøre.

I nye lokaler på Lier utenfor Drammen har de fem ansatte nå etablert seg. Ståle Eikrem forklarer at det i løpet av kort tid skal hentes ressurspersonell fra både Cat og Trimble og at fem ansatte skal bli til ni. Ytterligere ansettelser vil gjøres i løpet av neste år.

Som salgssjef minner han oss på at de tilbyr totalstasjoner, baser, GPS, programvare og marint utstyr. Sistnevnte brukes allerede til konstruksjon av kaianlegg, til mudring og generelt til sjøentreprenører. Med fullstendig fokus på bygg og anlegg skal de som Sitech-forhandler forsyne alle kunder i dette segmentet, også uavhengig av maskinleverandør.

Trimble Ready

Karsten Haukås ble nylig ansatt som daglig leder i det nye norske selskapet. Han har lang erfaring i bransjen og forklarer at en del maskiner kan leveres som "trimble ready", det vil si at maskinene allerede har festepunkter og braketter ferdig fra fabrikk.

Blant merkene som leveres med dette finner vi Volvo, Cat, Liebherr, Komatsu og John Deere. Om kunden er helt overbevist om at maskinen skal bruke slikt utstyr, bør alternativet ARO velges. Her er festepunkter og braketter på plass, men i tillegg ligger all kabling ferdig i maskinen. Alle Cat-høvler og dosere har dettes som standard forklarer Karsten.

Vil øke

Sitech er eid av Pon Holding i Holland og de vil dra fordeler av dette slektskapet. Blant annet vil serviceteknikere hos Pon få opplæring i montering og service av Sitechs produkter, noe som vil gi et stort servicenett.

Trimble vil øke sin markedsandel både når det gjelder maskinstyringssystemer og posisjoneringsløsninger for bygg og anlegg. Trimble støtter alle typer VRS-systemer og Statens Kartverk sin CPos-tjeneste, forklarer de.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079