TUIL-Arena til Bjørn Bygg

Bjørn Bygg AS - et selskap i Peab-konsernet - har skrevet kontrakt med TUIL AS (Tromsdalen ungdoms- og idrettslag) om bygging av TUIL Arena i Tromsdalen.

Publisert Oppdatert

Tromsdalen spiller i Adecco-ligaen og har behov for oppgradering og utbedring av sin hjemmebane. Foruten fotballstadion med tilhørende garderobeanlegg, vil TUIL Arena bestå av tribune med 1160 sitteplasser. Det blir også arenabygg på tre etasjer til ekstern utleie, samt idrett.

I 1. etg blir det dagsenter som Tromsø kommune skal drive, mens 2. etg. vil få kontorarealer. Arenaen vil i hovedsak bestå av betong og arktitekter er JKA-arkitekter i Tromsø.

- TUIL Arena er en viktig jobb for oss, sier Arild Østgård, adm dir i Bjørn Bygg. Oppdraget innebærer at vi holder egne håndverkere i arbeid. Vi har opparbeidet oss god kompetanse på haller og arenaer som nå kommer til nytte og som telte positivt da vi ble valgt som entreprenør, sier Østgård til bygg.no.

Kontraktssummen er på kr 36.7 mill eks mva. Byggestart er i midten av mai 2009 og beregnet ferdigstillelse er i april 2010.