Utleiekonferansen 2011 - kompetanse og sikkerhet

Under slagordet "kompetanse gir konkurransekraft" inviterer Norsk Utleieforening til sin årlige konferanse 10. - 11. februar på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

Utleiekonferansen

Utleiekonferansen

Publisert Oppdatert

- Dette blir vår sjette utleiekonferanse, og vi satser på at vi nok en gang kan friste med et tidsaktuelt program og fulltegnet utstilling, sier Arne K. Bugge, daglig leder i Norsk Utleieforening, i en melding.

Bugge har stor tro på at tema og programposter vil lokke mange til Gardermoen.

- Utleiebransjen har vært inne i en krevende periode hvor bedriftene opplever knallhard konkurranse og marginpress, og fra min og styrets side har det vært viktig å velge temaer som kan bidra til å gi medlemmer og leverandører et nytt løft, sier Bugge, - målet er at vi gjennom konferansen motiverer våre medlemsbedrifter til å satse enda mer på kompetansebygging og sikkerhetsarbeid, her har vi fortsatt mye å hente, mener Bugge.

Rekordmange utstillere?

Utleiekonferansen har tradisjonelt hatt mange utstillere. Nå lover Bugge ny utstillerrekord. Målet er at 40 leverandører og produsenter stiller med egen stand i utstillingshallen.

Den norske utleiebransjen har en samlet omsetning på rundt seks milliarder kroner. Norsk Utleieforening (NU) ble etablert i 2006 og er tilsluttet Byggenæringens landsforening (BNL).