Vei og Anlegg i gang!

Maskinutstillinga Vei og Anlegg er nå i gang. I dag tidlig åpnet portene på Hellerudsletta og i løpet av de neste fem dagene ventes det rundt 22.000 besøkende til det tradisjonsrike messeområdet nord for Oslo.

Vei og Anlegg utstilling messe Erik Rusten Mascus

Vei og Anlegg utstilling messe Erik Rusten Mascus

Publisert Oppdatert

Det er i år 12. gang Vei og Anlegg arrangeres og det niende på Exporamasenteret på Hellerudsletta. Aldri tidligere har messen vært arrangert så tidlig i mai. Forrige gang messen ble arrangert, i 2006, var det 176 utstillere og over 22.000 besøkte messa.

I år er det 169 utstillere, altså noen få færre, men antall kvadratmeter utstillingsareal er det samme.

Været kunne i alle fall ingen klage på i morges. Det er lettskyet og sol på Hellerudsletta. Den største publikumstilstrømmingen er ventet til helgen, men mange vil nok også benytte anledningen til et messebesøk de tre neste dagene.

Forlaget Hjemmet Mortensen Fagmedia AS er selvsagt til stede med egen stand (standnummer 17) på messa. Vi viser våre blader, AnleggsMagasinet og BruktNytt, nettportalen Mascus og vårt nye nyhetssted på nettet, Tungt.no

Første besøkende på standen vår var Petter Sørensen fra Motorsalg i Bergen. Han kunne fortelle om bra etterspørsel etter billetter.