Veidekke bygger for Kverneland Bil i Trondheim

Tungasletta 8 AS, som er eid av Agri Eiendom AS og Brødrene Kverneland AS, har skrevet kontrakt med Veidekke Entreprenør AS om bygging av et komplett bilanlegg for Kverneland Bil Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktssum på 71,2 mill. kroner ekskl. mva.

Publisert Oppdatert

Det er det gamle såvarelageret til Felleskjøpet på 8.600 m2 som etter miljøsanering, rehabili tering og ombygging skal bli til et topp moderne og energieffektivt bilanlegg. Bilanlegget blir på 6.300 m2, og resterende del av bygningen skal leies ut. I tillegg skal det såkalte "Silobygget" utvides fra fire til seks etasjer og leies ut som kontorlokaler. Byggearbeidene starter i slutten av mai, og det nye bilanlegget skal stå ferdig i slutten av mai neste år.

- Selv om dette har vært en priskonkurranse, har vår kompetanse på energismart bygging og vår gjennomføringsmodell (Involverende Planlegging) hatt stor betydning for at vi vant denne kontrakten. Dette er et viktig oppdrag for vår videre kompetanseutvikling, for vi ser at kundene i stadig større grad ønsker et tett samspill med oss der vi sammen utvikler nye og energieffektive løsninger, sier Ståle Brovold, distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Trondheim.