Veidekke har den beste sjefen

Konsernsjef Terje R.Venold i Veidekke kåres av finansanalytikere til den beste konsernsjefen blant mellomstore selskaper.

Publisert Oppdatert

I en årlig kåring av det beste arbeidet med finansanalytikere i Norden, utført av det svenske analysebyrået Regi, vinner Veidekkesjefen Terje Venold i klassen som beste sjef for mellomstore selskaper (mid-cap). Venold kåres som klassevinner foran toppsjefene i Deep Sea Supply, SalMar, Norwegian og Tomra.

-Vi jobber mye med investor relations, og det er godt å se at dette arbeidet blir satt pris på, sier Terje Venold i Veidekke, som har ledet selskapet i over 20 år.

Troverdig toppsjef ?I alt har analysebyrået Regi og Burson-Marsteller spurt 600 analytikere om hvor kompetente, åpne og troverdige toppledere i 168 nordiske selskap er.

- Analytikerne som deltok i undersøkelsen rangerte Terje Venold spesielt høyt på troverdighet og den offentlige fremtreden, sier Caroline Holmberg i Regi.

Veidekkesjefen berømmes blant annet for kvaliteten på opptreden underkvartalspresentasjoner og i media. Venold kommenterer at det er spesielt hyggelig at også Veidekkes investor relations-ansvarlig, Jørgen Michelet, gjør det godt i den årlige kåringen.

 - Investor relations er et område vi bruker mye ressurser på og som er viktig for oss. Denne typen kåringer gir oss viktig tilbakemelding på dette arbeidet og inspirerer til forbedring, sier Venold.

IR-ansvarlig Jørgen Michelet i Veidekke kom på andre plass i sin klasse i den årlige kåringen. Totalt sett kom selskapet Veidekke på andre plass bak Tomra i klassen for mellomstore bedrifter.