Veidekke skal bygge for Sandvik Tamrock

Sandvik Tamrock, store i Norge på blant annet gruve- og tunnelboringsutstyr, kan flytte inn i et splitter nytt bygg i Lahaugmoen Næringspark nord for Oslo i september 2009.

Publisert Oppdatert

Nå er det klart at det er Veidekke som får totalentreprisen på kombinasjonsbygget, som har en kontraktssum på 141 mill. kroner eks. mva.

Kombinasjonsbygget for Sandvik Tamrock AS skal bestå av verksted, lager og kontor med et samlet areal på 8.500 m2. Grunnarbeidene har akkurat startet, og bygget vil være ferdigstilt til september 2009.

Lahaugmoen AS, hvor Anthon B Nilsen Eiendom AS er hovedaksjonær, ervervet eiendommen på 288 mål i 2005 med sikte på å utvikle den innen 2015. Reguleringsplanen tillater 139.000 m2 næringsbygg innenfor segmentene lager, lettindustri, verksted, innkvartering og allmennyttige formål i tillegg til kontor og forretninger.

Lahaugmoen næringspark tar sikte på å bli landets beste næringspark med fokus på miljø, og Veidekkes hovedoppgaver er å prosjektere, planlegge og bygge de enkelte bygg og anlegg i næringsparken.