23948sdkhjf

Bauma 2013:: Verdens største anleggsmesse

Mandag 15. klokken 9.30, braker det løs i München. Da åpner dørene til Bauma 2013 – verdens største messe uavhengig av bransje. Over 3000 utstillere viser frem maskiner og utstyr på 570.000 kvadratmeter.

Dagen før dagen er det hektisk aktivitet på messeområdet. 3300 utstillere legger siste hånd på verket før maskininteresserte fra hele verden inntar messeområdet.

Vi har tatt en runde på det 570 mål store messeområdet for å lodde stemningen. I strålende solskinn og nesten 20 graders varme, var det som de skal være dagen før dagen. Noen er helt ferdige med standen, mens hos andre er det stor aktivitet for å få på plass maskiner og utstyr.

Større enn noen gang

Som vanlig er alle her. Selv om flere europeiske land sliter økonomisk, maskinsalget går dårlig og anleggsbransjen ligger nede, er det et "must" for maskinprodusentene å delta på Bauma. Faktisk har messearrangøren i år utvidet arealet i forhold til forrige gang, for å få plass til flere utstillere og enda er det mange som ikke har fått plass.

Mange nordmenn

At norske entreprenører er glade i å delta på messer, ser vi av oppslutningen på nasjonale messer, men vi er heller ikke fremmede for å besøke utenlandske messer. At det blir mange nordmenn på Bauma er det ingen tvil om. Flyet fra Gardermoen søndag morgen var fylt opp av norske entreprenører på vei til München og mange kommer nedover i løpet av uka.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125