Verdens største til Vestlandet

4. januar 2012 overleverte Malthus Lift & Maskin den nye bomliften JLG 1500SJ til utleieselskapet Flexleie AS i Bergen. Liften er den største i sitt slag og rekker hele 48 m opp i luften og har en maksimal horisontal rekkevidde på over 24 m.

Kato Stien, Malthus Lift & Maskin (t.v.) gratulerer Ove Lunde, Flexleie, med verdens største bomlift.

Kato Stien, Malthus Lift & Maskin (t.v.) gratulerer Ove Lunde, Flexleie, med verdens største bomlift.

Publisert Oppdatert
Den dieseldrevne bomliften har løftekapasitet på 450 kg i personkurven og maks høyde er 48 meter.

Den dieseldrevne bomliften har løftekapasitet på 450 kg i personkurven og maks høyde er 48 meter.

Etter denne investeringen kan nå Flexleie tilby et komplett sortiment av lifter, fra den minste liften med arbeidshøyde på 5 m til denne største liften på hele 48 m.

Etterspurt

JLG 1500SJ er en dieseldrevet rettbomlift med løftekapasitet på 450 kg i personkurven. Malthus Lift & Maskin opplyser at for de som er vant med å bruke JLG bomlifter er JLG 1500SJ ganske lik, bare enda større og kraftigere. Maskinen er selvsagt spesielt godt egnet til bruk hvor man har behov for å komme opp i store høyder, men også der hvor man må stå langt fra arbeidsstedet.

I følge leder for Malthus Lift & Maskin i Norge, Kato Stien, kommer liften garantert til å bli sett på et av verftene på vest- /nordvestlandet i løpet av våren.

- Mange av våre kunder har de siste årene etterspurt en lift som er hakket større enn 43-meteren JLG 1350SJP, som har vært i markedet i mange år. Derfor er det spesielt gledelig at JLG nå lanserer den største i UltraBoom-serien. At Flexleie skulle anskaffe denne type lift var vi ganske sikker på.

De har allerede mange av liftene i UltraBoom-serien, i tillegg til lifter som er hakket mindre. De fleste verftskundene til Flexleie vet vi har behov for disse maskinene. Vi er derfor glad og stolt over at Flexleie nok en gang velger Malthus Lift & Maskin som leverandør, sier Kato Stien.

Vidt spekter

Bergensbaserte Flexleie AS er en av Vestlandets største liftutleiere med over 250 lifter i leieparken. Flexleie har siden oppstarten i Bergen i 2002 ekspandert kraftig og har i dag avdelinger i Bergen, Stord, Stavanger og Sandefjord.

- Vår filosofi er å alltid kunne tilby våre kunder et vidt spekter av lifter av beste kvalitet. Vår erfaring med JLG UltraBoom lifter og Malthus som leverandør er meget bra, hvor kvalitet, sikkerhet og service er nøkkelord som vi vet våre kunder setter pris på.

Det er dessuten også flott å kunne tilby verdens største bomlift på Vestlandet, sier Ove Lunde, daglig leder i Flexleie AS.

JLG 1500SJ har en maksimal horisontal rekkevidde på 24 meter.

JLG 1500SJ har en maksimal horisontal rekkevidde på 24 meter.