23948sdkhjf

Verdenslansering på ny tunnelmodul

SITECH Norway AS og Bever Control lanserer ny programvare for utsetting og innmålinger i tunnel.

SITECH Norway og Bever Control presenterer ny programvare til tunnelstikkere. Den nye modulen er tilpasset det norske markedet. Modulen er rettet mot alle som har sitt daglige virke i tunnel, kontrollingeniører, stikningsingeniører, byggherrer, osv, i følge en pressemelding.

Tilpasset Norge

Daglig leder i SITECH, Karsten Haukås og daglig leder i Bever Control, Thorvald Wetlesen har store forventninger til programmodulen som er på norsk.

Denne modulen kjører Trimbles flaggskip på totalstasjonsfronten, SPS930 og skal gi norske kunder markedets mest tilpassede tunnelprogramvare i dag, i følge Sitech. Standard i tunnelmodulen er også; innmåling av objekter i tunnelen, generell dokumentasjon, generell stikking og utsetting. Utsetting av boltevektorer med mer.

Med direkte støtte fra Bever Team, Norges mest anvendte kontorprogramvare for driving og etterarbeid i tunnel er all dataflyt ivaretatt på en kjent og god måte.

Tunnelmodulen

Kjører på valgfri målebok med operativsystem Windows 8 eller nyere. Støtter kommunikasjon med Trimble SPS totalstasjoner over bluetooth eller radio. Modulen er utviklet og testet i samarbeid med Hæhre entreprenør og Zenith Survey.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11