23948sdkhjf

Vet hva de skal ha

Bøndene velger tyngre og høyere spekket enn forventet

Felleskjøpet har solgt 50 maskiner til sluttkunder siden Pon-samarbeidet startet i mars. Totalt har Pon Equipment solgt 82 maskiner til Felleskjøpet, mange av disse er demomaskiner og lagermaskiner hos Felleskjøpets salgspunkter.

Eivind Hafslund, key account manager i Pon Equipment med ansvar for det som har blitt en viktig samarbeidspartner Felleskjøpet, er godt fornøyd. I tillegg til at det kan sies å være en fordel å selge 50 flere kompaktmaskiner i markedet, understreker han også viktigheten av å nå helt nye kunder.

En liten overraskelse etter dette begynte er bøndenes høy spesifikasjonskrav. Hafslund står mellom hjullasteren Cat908M og graveren Cat307E2, som i denne sammenhengen er å regne som store maskiner.

- De to modellene har utgjør til sammen 50 prosent av Felleskjøpet-salget, forklarer han.

Forventningene var noe mer fokus på pris og enklere maskiner, men det er ikke slik i følge han. De spør etter godt utstyrte, komfortable maskiner med høy kapasitet. Inntrykket er at de vet godt hva de skal ha og at det er en annen tankegang hva gjelder moderne og mer effektivt utstyr nå enn tidligere.

– Vi var overrasket over å selge så mye av det som regnes som de største modellene i kompakt-rangen, kommenterer han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063