Pon Rental:

Viderefører leieavtale

Opsjon i avtale er utløst og avtalen på utleie av anleggsmaskiner og utstyr løper i nye to år, frem til 2017 med en anslått verdi på ca. 12 mill. kr.

Risa viderefører leieavtalen med Pon Rental.

Risa viderefører leieavtalen med Pon Rental.

Publisert Oppdatert

Pon Rental er meget godt fornøyd med at samarbeidet fortsetter og oppgraderer kontinuerlig utleieflåten ytterligere med nye Cat maskiner, lifter og utstyr for å møte kundens ønsker, heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Det viser at vi som leverandør imøtekommer behov og krav profesjonelle kunder krever og at leveransen blir som avtalt, sier Kenneth Aasberg i Pon Rental Norway AS.

I følge Risa er selskapet opptatt av at de ansatte skal ha det beste og mest moderne utstyret som er i markedet, være best på miljø i forhold til lavere dieselforbruk, mindre støy, mindre co2 utslipp samt topp effektivitet.

- Risa ser at Pon Rental markedsfører samme strategi og tanker som Risa, vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Pon Rental. Maskiner og utstyr vi leier fra Pon Rental er med på å ta toppene i markedet, kommenterer Kjetil Friestad i Risa

Avtalen innbefatter i hovedsak leie av Cat maskiner, lifter og diverse anleggsutstyr.