Viser nye maskiner på CONEXPO

Volvo CE satser på å vise seg frem i forbindelse med årets anleggsmaskinutstilling i Las Vegas – CONEXPO-CON/AGG 2011. Åtte nye produkter og ny motorteknologi introduseres.

messe anlegg

messe anlegg

Publisert Oppdatert

Volvos anleggsmaskindivisjon satser offensivt på Amerikas største anleggsmaskinutstilling, som arrangeres tredjehvert år. 19 maskiner fordelt på tre tematiske områder skal vises frem, flere av dem for første gang. Nyhetene retter seg både mot tradisjonelt anlegg, olje og gass, veibygging, avfallshåndtering og andre applikasjoner.

Blant nyhetene er en ny hjullaster med OptiShift-teknologi og CareTrack-elektronikk som kommer som et tillegg til Volvos eksisterende rekke med store hjullastere.

Volvo CE utvider også sin range med rundtomsvingende kompaktmaskiner både på hjul og belter med nydesignede modeller.

Volvo CE satser på olje og gassindustrien og viser også frem en ny modell i Volvos rekke med gravemaskiner spesiallaget for rørlegging.

På CONEXPO blir det også mulig å se Volvos nye Tier4i/Steg IIIB-motorer i en ny generasjon med maskiner. Volvos utstilling inkluderer også et eget område for innovasjon der siste nytt innen motor, drivlinje- og telematikk-teknologier så vel som fremtidsdesignede konseptmodeller vises.

CONEXPO arrangeres fra 22. til 26. mars.