23948sdkhjf

Viste frem nye EC250E

Volvo CE ville gjerne vise frem mer enn den nye maskinen siden Konz-fabrikken kan smykke seg med en nylig tildelt pris.

På et pressearrangement hos Volvo Constructions produksjonsanlegg i Konz, Tyskland, ble deres ferske EC250E beltegraver presentert i begynnelsen av april.

Made in Germany

Dette var en "Made in Germany-hendelse", for selv om hovedattraksjonen var den nye gravemaskinen, så ble det gjort et poeng av at den vil beltes av samlebåndet ved fabrikken her i Konz i juni i år.

Vant pris

En fabrikk som nylig ble kåret til den beste arbeidsgiveren i Tyskland, av en gruppe på 20 journalister. Konz-fabrikken produserer hjullastere fra L20 til L50, hjulgående gravemaskiner fra EW140 til EW230 og beltegravere fra EC160 til EC250.

Ny teknologi på vei

Fabrikkbesøket ga også mulighet til å se på teknologi som skal puttes inn i fremtidens Volvo-gravere. I prototypsenteret ble det blant annet vist THOR-prosjektet, eller Terraforming Heavy Outdoor Robot. De viste også flere felles forsknings- og utviklingsprosjekter sammen med universitetene. Et av disse var et nytt kamerasystem som vil gi et fugleperspektiv av maskinen og dens omgivelser, et system som snart skal være tilgjengelig for Volvos kunder.

Besøket inkluderte også en tur innom service- og opplæringsavdelingene og kulminerte i selve fabrikken og dens produksjonslinje. Utviklingen av selve produksjonsanlegget i Konz, ble også presentert. Administrerende direktør for Volvo Construction i Tyskland, Christian Krauskopf og direktør for Konz-fabrikken, Matthias Keller understrekte fordelene med det moderne anlegget og deres dedikerte holdning til Volvos verdier når det gjelder kvalitet, sikkerhet og miljømessige hensyn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078