23948sdkhjf

Fredheims knusende dager:: Viste sortimentet på 600 tonn

Det er første gang en importør av knuse- og sorteringsverk har stilt med en så tung demonstrasjon på norsk jord.

600 tonn med utstyr fordelt på 18 forskjellige maskiner hvor syv stod i produksjon og elleve stod utstilt. Det er den tyngste knuse- og sorteringsdemo og utstilling noensinne i Norge.

Årlig tradisjon

Det mener Per Fredheim, daglig leder for Fredheim Maskin. Formålet med disse dagene var å presentere bedriften og produktene i tillegg fikk 55 kunder og gjester en fabrikktur til Praha og fabrikken som ligger en liten kjøretur utenfor.

Dette er den tredje Keestrack-utstillingen som nå er blitt en årlig tradisjon for Fredheim Maskin. I løpet av de knusende dagene håpet han på et par hundre besøkende.

Fornøyd representant

Blant de besøkende fikk vi også pratet med salgssjefen for områdene Skandinavia, Tyskland og Belgia, Jeff De Pauw. Han var på plass for å støtte Fredheim Maskin med deres demodager. Han hadde grunn til å være fornøyd, særlig siden Keestrack i Norge bare har blitt sterkere og sterkere.

Størst i Europa

Han kunne også avsløre at Norge er Keestracks beste marked nå. Norge har passert Tyskland og ligger nå på 70 maskiner i året mot tyskernes 50, forklarer han.

Familiebedriften Keestrack har også en god markedssituasjon om man tenker på hele verden hvor de nå er nummer to etter Powerscreen, i følge De Pauw. Han skryter av Fredheim som i 2012 nok en gang ligger an til å bli den beste leverandøren i deres system.

Knusende dager

Tittelen hinter om et økt fokus på knuseverk hos Fredheim, antallet knusere skal nemlig økes i sortimanget. Hensikten med selve presentasjonen og besøket er å få så nær kontakt mellom bruker og importør som mulig. Fokuset er økende grad blitt rettet mot lavest kostnad per produsert tonn, noe som deles av kunden.

- Når kundene tjener penger med våre produkter, så kanskje de kommer tilbake til oss igjen, forklarer Per Fredheim.

Ute på gårdsplassen kunne vi ta en nærmere titt på tre av nyhetene i tillegg til hele deres sortiment.

Stacker

Keestrack Stacker er et mobilt transportbånd som har potensial til å spare mange hjullastertimer. Den legger i høyden og kan nå opp til 9,5 meter. Uten å flytte på den kan den lage et opplag på 2500 tonn, men ved å dreie den kan den legge opp 15.000 tonn.

Hook&Track

Deres egenutviklede Hook & Track er allerede en svensk favoritt. Krokflaket gjør det mulig å ta med seg sorteringsverket Combo på en singel krokløftbil med fire aksler. For mange er det en fordel å slippe bruken av maskintralle og at de kan kommet til trangere områder.

Hybrid

Deres tredje og største nyhet er Hybrid Explorer 1800. Hybrid-sorteringsverket kan gå på eksternstrøm eller produsere med egen dieselmotor om bord. Den første er solgt til kunde i Norge og Fredheim poengterer at den både er miljø- og kostnadsbesparende.

Flere kommer

Til AnleggsMagasinet kunne han også avsløre at Keestrack-fabrikken vil lansere flere og flere av deres modeller med hybrid drift fremover.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063