23948sdkhjf

Conexpo 2014:: Viva Las Vegas

Vi er på plass i Las Vegas for å gi dere nyhetene fra årets Conexpo. Nye avgasskrav gjør at de fleste maskinprodusentene stiller med flere nyheter "over here".

Fra tirsdag 4. til og med lørdag 8. mars arrangeres Conexpo i Las Vegas, USA. Anleggsmessen arrangeres hvert tredje år og i år er 2400 leverandører til anleggsbransjen på plass for å vise frem maskiner og utstyr.

Arrangøren forventer rundt 130.000 besøkende innenfor portene de fem messedagene. Her vil de få se et stort utvalg av nyheter både på utstyrsfronten og ikke minst fra maskinprodusentene. Det går rykter her i gamblingbyen om at mer enn 1000 nyheter skal presenteres.

Vi kommer nok ikke til å presentere alle disse, men vi skal formidle noen av dem her på tungt.no og i neste utgave av AnleggsMagasinet. Det vi vet så langt er at flere av de store maskinprodusentene og mange utstyrsleverandører lanserer store nyheter her borte. Flere av nyhetene er knyttet opp mot motorer som tilfredsstiller utslippskravene til Tier4 Final/Steg IV.

Følg med de kommende dagene for oppdatering på nyhetene som blir lansert her borte i Las Vegas.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094