Volvo CE:

Volvo med bruktapp

Volvo Construction Equipment har lansert en App som gir kundene umiddelbar og enkel tilgang til hele lageret av brukte maskiner.

Nå kan man søke etter bruktmaskiner via en nyutviklet App.
Nå kan man søke etter bruktmaskiner via en nyutviklet App.
Publisert Oppdatert
Bruktapp'en kan lastes ned fra AppStore og PlayStore.
Bruktapp'en kan lastes ned fra AppStore og PlayStore.

Med App'en får man tilgang til hele lageret av bruktmaskiner i salgsregion EMEA (Europa - Midtøsten - Afrika), via Apple eller Android smarttelefon eller nettbrett.

App'en, som er utviklet i samarbeid med Mascus, er tilgjengelig for gratis nedlastning fra både AppStore og PlayStore, og inneholder ikke bare detaljer om alt brukt utstyr som er tilgjengelig, men også kontaktinformasjon (email eller telefon) for hver enhet. App'en inneholder også en komplett forhandlersøkefunksjon og har dessuten en bestemt søkefunksjon kalt «Volvo Approved Used».

25 språk

- Vi vet at flere og flere kunder leter etter brukte maskiner ved hjelp av mobile enheter. Opp til 40 % av dagens søk etter brukte maskiner skjer via mobile enheter, så denne app'en setter Volvo CE og våre forhandlere i en førsteklasses posisjon for å imøtekomme dette behovet i forhold til brukt utstyr, uttaler Nick Rose, Rental og Remarketing-direktøren for Volvo CE's salgsregion EMEA, i en pressemelding.

Volvo's bruktmaskin-app er tilgjengelig på 25 språk, og gir umiddelbar tilgang til databasen med brukt utstyr, både Volvo-maskiner og andre merker, som er tilgjengelig EMEAs salgsregion.

App'en finnes i AppStore og PlayStore under «Volvo Construction Equipment».