XUV fra John Deere

SUV, MPV og ATV er alle forkortelser som brukes om forskjellige kjøretøy. Nå har John Deere lansert Gator XUV, en firehjulsdreven arbeidsmaskin til bruk på blant annet anleggsplasser.

XUV fra John Deere

XUV fra John Deere

Publisert Oppdatert

Gator XUV har uavhengig fjæring på alle hjul, 854 cm3 tre-sylindret dieselmotor fra Yanmar på 24 hk, trinnløs variabel transmisjon (CVT) med høy- og lav-gear, automatisk sperre på forakslingen og manuell bak. XUV-modellen har 28 cm bakkeklaring og nyttelasten er oppgitt til 635 kg (inklusive fører og passasjer).

Lastekassen måler 111,6 cm x 124,4 cm og på demonstrasjonsmodellen Reinhardt Maskin AS viste frem, var lastekassen utstyrt med tipp.

Toppfarten er sperret til 40 km/t i veiregistrert utgave. Med utvendige mål på 287 cm lengde og 150 cm bredde, egenvekt på 784 kg, kan Gator XUV enkelt fraktes på henger mellom forskjellige anleggsområder.

Selv om Gator XUV er godt utstyrt i utgangspunktet, finnes det selvfølgelig et utvalg av ekstrautstyr. Listen inneholder blant annet frontrute, dører, varmeapparat, speil, ekstralys, vinduspusser, frontbøyler, skjær og vinsj.