23948sdkhjf

Nå kommer sovehytter i G-serien

Scania utvider hytteprogrammet med tre forskjellige takhøyder.

I fjor kom som kjent R20 og S20-serien for langtransport. Nå kan man også bestille G20 med lavt, normalt eller høyt tak.

- Sovehytta G20 er først ut, daghyttene kommer senere.

G20 hytta tilbys med tre forskjellige takhøyder; lav, normal og høy (HighLine). Sammenlignet med G-varianten av PGR-serien har takhøyden blitt justert i to tilfeller av tre: det lave taket holder samme høyde som før, til fordel for, for eksempel, biltransportører og andre påbygg-typer der du kanskje trenger å ha last over førerhuset. Imidlertid er den indre dimensjon av normaltaket økt med 10 cm, og i HighLine er den indre ståhøyden nå 16 centimeter høyere enn før.

Mer plass

Alle løsninger har blitt hevet et eller flere nivåer, med større glassflater, bedre sikt og mer lagringsplass, skriver Scania i en pressemelding.

Scania har også utviklet en holder for tabletter/pads som kan monteres ved instrumentpanelet. Holderen er flytt- og roterbar og svært stødig i alle stillinger. Videre er det en "table top" plassert på toppen av instrumentpanelet som enkelt kan demonteres når det er nødvendig. Strømforsyning og lading kan også enkelt betjenes, og G-førerhuset har ikke mindre enn seks forskjellige tilkoblinger, to for 12/24 volt og fire USB-uttak på strategiske steder.

Fysisk umulig å bryte seg inn

En verdifull innovasjon som gjelder førermiljø er at Scanias hytter nå kan bli utstyrt med Night Lock, en solid mekanisk arm som gjør det fysisk umulig for en inntrenger ubemerket å åpne hytta når sjåføren har sin hvile.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.122