23948sdkhjf

Aditro Logistics ekspanderer raskt

Aditro Logistics er den største transportøruavhengige 3PL-aktøren i Norden. Det krever gode TA-løsninger.

Aditro Logistics er i kraftig ekspansjon og har nå fire store sentrallagre i Sverige og i Norge i tillegg til ti mindre avdelingslagre. Selskapet er den største transportøruavhengige 3PL-aktøren i Norden og bare ut fra deres helt nye sentrallager i Stockholm vil det årlig bli sendt ut tre millioner pakker når det er kommet i full drift.

Aditro Logistics benytter det transportadministrative systemet Consignor, som ifølge transportdirektør Fredrik Krysén støtter deres ekspansive vekststrategi.

– Vi kan raskt og enkelt velge den transportøren vi trenger, eller legge til nye transportører i tråd med vår ekspansjon, sier Krysén. – Dette gjøres mulig med verdens største transportørbibliotek som er tilgjengelig i TA-systemet. Funksjonaliteten, påliteligheten og utskriftshastigheten gir oss en solid plattform, der vi ikke taper penger på nedetid eller trege utskrifter av etiketter, fortsetter han.

Krysén opplyser at kundene deres opplever færre feil i leveransene på grunn av bedre sporing og kontroll med TA-systemet, samt en høyere leveringshastighet.

– Transportørene er glade for at vi bruker systemet siden vi er i stand til å håndtere deres krav for oppdaterte ruter, formater, produkter, valideringer etc. Dette betyr at transportører ikke trenger å vente på oss, eller at vi sender til feil adresser, sier Fredrik Krysén.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094