23948sdkhjf

Bedre oversikt med nytt TMS

For et halvt år siden tok Kvalitetstransport AS i bruk TMS-systemet K2. Erfaringene så langt er gode.

Kvalitetstransport AS er etablert på Gardermoen og på Flesland og har lang erfaring og høy ekspertise på distribusjon av flyfrakt. I tillegg har selskapet utviklet produkter tilpasset behov og kunder utenfor den rene flyfraktdistribusjonen.

Etter å benyttet et TMS som ikke lenger tilfredsstilte behovene valgte selskapet å gå til anskaffelse av K2 som er utviklet og levert av Fleet 101 AB.

– K2 viste seg å være akkurat det systemet vi ønsket, fastslår Thomas Sefring, daglig leder i Kvalitetstransport. – De har løsninger som vi trenger, også løsninger vi ikke visste at vi trengte. Vi ble i så måte meget positivt overrasket over systemet. Nå har vi hatt det i drift i ca. seks måneder, og systemene føles stabile og har gitt vårt kjørekontor bedre oversikt og mer ressurser til å kunne ivareta de høye kravene våre kunder stiller, fortsetter Sefring.

Mange funksjoner

Kvalitetstransport benytter Fleet 101 K2 til ordrehåndtering, trafikkledelse, prissetting, fakturering og avregning. Utover dette benyttes også kundeweb der kunder kan bestille transport, få status informasjon om sine sendinger via track&trace, skrive ut fraktdokumenter, beregne priser og laste ned statistikk. I systeminstallasjonen benyttes også et antall ulike EDI integrasjoner mot kunder og leverandører og som inkluderer både ordre, status, faktura, avregning og priskalkyler. Utover dette benytter Kvalitetstransport K2 Mobile for mobilordrehåndtering, scanning av gods med mere – alt for å sikre kvaliteten og samtidig gi realtid statuser til kunder.

– K2 har en prissetting som gjør at vi kan vokse videre sammen med systemet. Dette er en innovativ løsning som gjør at man har kontroll over kostnaden i forhold til vekst, sier Sefring.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063