23948sdkhjf

Best i scannertest

Panasonic Toughpad FZ-N1 fikk høyest score i en undersøkelse som tok for seg produktivitet og brukervennlighet blant mobile strekkodescannere.

I undersøkelsen, som ble gjennomført av det uavhengige analyseselskapet Opinion Matters, ble personer som til daglig jobber med strekkodescannere bedt om å teste funksjonaliteten til tre av markedets ledende håndholdte Android tablets.

Panasonic Toughpad FZ-N1 ble en klar vinner. Tre av fire mener at denne scanneren er enklest å bruke, mens halvparten også mener den er raskest. Halvparten av testerne sier at de liker den best på grunn av hastighet, scanneravstand, vekt, design og brukervennlighet generelt. I forhold til brukervennlighet ble det trukket frem at det både er enkelt å scanne og lese skjermen – selv når den ligger nede eller sees på fra en skjev vinkel.

Ergonomisk

Noen mener også at den er den beste rent helsemessig. Fem av åtte sier at scanneren gir minst risiko for "museskader". I følge Bronwyn Clifford som er ekspert på belastningsskader, er den utformet korrekt i form av at brukeren ikke må dreie på håndleddet for å se på skjermen. Samtidig kan du holde armen i en nøytral posisjon, og dermed unngå spenninger i større muskler som for eksempel skulderen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062