23948sdkhjf

itelligence:: Blir ett av de største SAP-husene i Norden

1. mai overtok itelligence EVRYs SAP-avdeling i Sverige og blir med det ett av de største rendyrkede SAP-husene i Norden.

– Vi har overtatt 22 dyktige medarbeidere som vil bidra til å styrke itelligence sin posisjon og sikre vår videre vekst i Norden. itelligence er allerede ett av de ledende dedikerte SAP-miljøene i Norden med 300 SAP-konsulenter, forteller daglig leder i itelligence Nordic, Nicolaj Vang Jessen.

På verdensbasis har itelligence nå mer enn 4.000 SAP-konsulenter.

Vekst i Sverige er også positivt for itelligence her i Norge

Også for itelligence i Norge er internasjonal vekst gode nyheter.

– Vi opplever generelt økt etterspørsel etter SAP-kompetanse i det norske markedet. Dette kommer blant annet fra norske selskap som skal implementere SAP i sine datterselskap i Sverige, forteller adm. direktør i itelligence AS, Morten Arnesen.

– Norske kunder ønsker vår lokale bistand også i Sverige. Vår kunnskap til SAP-løsninger kombinert med størrelse og geografisk tilstedeværelse gjør at vi dekker kundenes kompetanse- og kapasitetsbehov på både nye og tradisjonelle SAP-løsninger, sier Arnesen.

itelligence er et stort globalt SAP-hus som gjenbruker løsninger og kompetanse på tvers av land hvor selskapet er representert.

– Våre kunder forventer å få tilgang til løsningene enda raskere enn tidligere. I stadig større grad bygger vi på tidligere erfaringer og kundereferanser. Gjenbruk og standardisering er og blir sentralt i alle våre leveranser. Denne filosofien blir også sentral i alle de oppkjøp vi gjennomfører, sier Arnesen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063