easyFairs Empack og easyFairs Logistikk & Transport 2015

Bransjeoverskridende messer med fokus på nyheter og innovasjon

11. og 12. februar flytter messeduoen easyFairs Empack og easyFairs Logistikk & Transport 2015 inn på Norges Varemesse i Lillestrøm. Ifølge arrangøren blir messegulvet årets mest profesjonelle møteplass der besøkerne får tips om hvordan man forbedrer, effektiviserer og gjør virksomheten mer lønnsom - og der man får tips til hvordan man kan forberede seg for fremtidens utfordringer.

easyFairs Empack og easyFairs Logistikk & Transport 2015 er en ren fagmesse der målsetningen er å treffe mange interessante og relevante utstillere, bransjeledende leverandører og ta del av spennende produktnyheter.

easyFairs Empack og easyFairs Logistikk & Transport 2015 er en ren fagmesse der målsetningen er å treffe mange interessante og relevante utstillere, bransjeledende leverandører og ta del av spennende produktnyheter.

Publisert Oppdatert

Praktisk informasjon

Dato og tid

Onsdag 11. februar 2015

kl. 09.00 – 17.00

 

Torsdag 12. februar 2015

kl. 09.00 – 16.00

 

Sted:

Norges Varemesse, Lillestrøm

 

Registrer deg kostnadsfritt på

www.easyFairs.com/NORGEMESSENE

allerede i dag. Bruk kode 8988.

Parallelt arrangeres messene Fastfood & Café 2015, Restaurantexpo 2015, Butikkleverandør 2015 samt e-commerce Norge 2015. Sammen forventes messene å gjøre suksess og lokke mange, mange relevante besøkere fra flere bransjer.

Høyaktuelt seminarprogram

Messen er en ren fagmesse der målsetningen er å treffe mange interessante og relevante utstillere, bransjeledende leverandører og ta del av spennende produktnyheter. Messene inngår i easyFairs´ storsatsing med seks messer og over 200 utstillere under samme tak.

Det arrangeres også et kostnadsfritt seminarprogram med talere i verdensklasse begge dagene.

– Dette er en perfekt mulighet til å høre om høyaktuelle temaer og få håndfaste tips og idéer fra ledende foredragsholdere. Talerprogrammet begynner å ta form og vi kan avsløre at både internasjonale og norske talere kommer til messen sier Hanne Einarsen Westvik som er prosjektleder for messene.

På Empack-scenen kommer blant annet den velkjente innovatøren og designeren Robert Monaghan til å fortelle om sine innovative idéer som han har tatt fram til Coca-Cola og Nokia.

På scenen til easyFairs Logistikk & Transport kommer blant annet Oslo Havns direktør Anne Sigrid Hamran og ledende representanter fra varemerker som Twitter, UPS Norden, Packbridge, Logistikkforeningen.no, Oslo Handelsstands Forening, Den norske Emballasjeforening, KGH Customs Services og mange flere.

– Dette er den optimale møteplassen for alle som vil knytte nye kontakter og framfor alt innlede samarbeid for framtidige forretninger. De besøkende vil kunne delta på alle seks messene med ett adgangskort, og kan hente inspirasjon på tvers av messe- og bransjegrensene. I tillegg til seminarprogrammet kommer vi også til å ha morsomme og lærerike aktiviteter på messegulvet, sier Hanne Einarsen Westvik.

De besøkende vil kunne delta på alle seks messene med ett adgangskort.

De besøkende vil kunne delta på alle seks messene med ett adgangskort.