23948sdkhjf

Brubakken får Hubtex i Sverige

Nå skal Brubakken også selge sidelastere og 4-veis trucker på det svenske markedet.

Brubakken har som intensjon å tilby de samme produktene i både Norge og i Sverige. Her i landet har Brubakken hatt en avtale med Hubtex i drøyt fire år og nylig ble det inngått en importøravtale med Hubtex Maschinenbau GmbH & Co. KG også for det svenske markedet.

Totalleverandør

Hubtex ble grunnlagt i 1981 og har produksjon og hovedkontor i den tyske byen Fulda. Kjernevirksomheten er produksjon av kundetilpassede sidelastere og 4-veis trucker i tillegg til en rekke spesialmaskiner for alle typer industrivirksomhet.

Ifølge Brubakken passer produktspekteret til Hubtex godt inn sammen med Brubakkens øvrige produktportefølje og bidrar til at de fremstår som en totalleverandør.

Brubakken AB har siden etableringen for få år siden fått en god posisjon i Sverige og er i kraftig vekst. Omsetningen i 2015 økte med nær 50 prosent sammenlignet med året før og endte på 240 millioner svenske kroner. Det var også det første året Brubakken AB kunne vise til et positivt resultat. Selskapet er lokalisert i Göteborg, Gävle, Falkenberg, Stockholm, Malmö, Stenungsund og Karlstad.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.218