23948sdkhjf

Under samme tak i Molde

1. oktober tok Posten og Bring i bruk en ny felles terminal i Molde. Den skal bidra til at konsernet kan gi kundene i regionen et enda bedre tjenestetilbud.

Posten og Brings Moldeterminal blir arbeidsplass for 230 medarbeidere som skal håndtere store mengder post, pakker, gods og termo.

Terminalen i Molde er en av de første av til sammen 18 terminaler rundt om i Norge hvor post, pakker og gods blir samlokalisert.

- Økt samhandling er en nøkkel i å videreutvikle Posten-konsernet. Mens volumene innen den tradisjonelle postvirksomheten går ned, vokser volumene innen pakke- og godsområdet. For å lykkes i konkurransen og vinne kundene, må vi være effektive og tilby løsninger i tråd med kundenes behov, sa konsernsjef Dag Mejdell under åpningen.

Posten og Bring har de siste årene sett en positiv utvikling for pakker og gods i Molde-området. Konsernet har tatt markedsandeler og fått nye kunder. Fra 1. oktober overtok Molde også området som dekkes av postnummer 66, fra Trondheim, og utvider dermed nedslagsfeltet for terminalens virksomhet.

- Vi har fått en moderne terminal i Molde, men det er våre medarbeidere her som kan gjøre at dette blir en terminal i toppklasse, sa Mejdell i sin tale under åpningen 1. oktober.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093