23948sdkhjf

Får blekket til å sitte på emballasjen

ACT Logimark har introdusert et blekk som sitter selv på overflater belagt med olje eller fett.

Produkter, emballasje eller komponenter kan av forskjellige grunner bli belagt med en tynn fettfilm eller olje underveis i produksjonen eller på linjen. Overflatene kan da bli utfordrende å merke på, blekket vil ikke hefte.

Derfor introduserer ACT et blekk med helt nye egenskaper, spesielt tilpasset slike krevende applikasjoner. Linx-1063 evner å trenge inn i en fettet overflate, og sikrer at merkingen ikke flyter ut eller ødelegges i kontakt med andre materialer eller ved håndtering. Linx-1063 er spesialutviklet til den nye blekkstråleskriverserien Linx 8900.

Godt egnet på mange materialer

Typiske bruksområder for Linx-1063 er merking av emballasje på smør, margarin og øvrige meieriprodukter, pålegg og salat, kjøtt, emballasje som skal merkes før kokeprosessen, samt i miljøer hvor olje og kjemikalier kan være til stede.

Blekket oppgis å være egnet for bruk på mange forskjellige materialer, inkludert glass, metall og et bredt spekter av plast, som HDPE-film, polypropylenbeholdere, -korker og -lokk, og behandlet og ubehandlet orientert polypropylen (OPP).

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079