23948sdkhjf

Fikk robotpris

Robotgiganten KUKA har hedret norske ITO.

KUKA er et av verdens ledende teknologiselskaper innenfor løsninger for industriautomatisering, med selskapene KUKA Systems, KUKA Industries, KUKA Robotics og Swisslog.

Under KUKAs nordiske Annual Award Ceremony for 2016 ble ITO tildelt prisen for "Marketeer of the Year". ITO benytter løsninger fra KUKA i sine automatiseringsløsninger for matindustrien og andre bransjer, blant annet med industriroboter fra KUKA Robotics. Christian Hagen, salgssjef hos ITO, ser anerkjennelsen som et bevis på at de blir lagt merke til i et konkurranseutsatt marked.

Formidler kunnskap om automatisering

Dette er en anerkjennelse til hele selskapet, for god markedsføring handler også om god service, fornøyde kunder og synliggjøring av leveransene våre, sier Hagen, som mener løsningene fra Kuka passer perfekt inn i deres ITO-løsninger, der det benyttes komponenter og teknologi fra verdens ledende produsenter.

– KUKA er utvilsomt en av disse, og vi har et svært godt samarbeid der vi også har investert mye på kunnskapssiden. Blant annet setter vi gjerne opp og programmerer industrirobotene ved vårt utviklingssenter på Tyristrand. Vi har et mål om at markedsføringen vår skal formidle kunnskap om hvordan de tekniske løsningene fungerer ute hos kundene, mulighetene og gevinstene de gir. Derfor er det ekstra hyggelig når dette blir lagt merke til og premiert på denne måten, sier Christian Hagen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109