23948sdkhjf

DHL firedobler kapasiteten

DHL Express har offisielt åpnet sin nye regionale hub på flyplassen i Brussel.

Leipzig er fortsatt selskapets europeiske hovedhub, men adm. direktør Ken Allen i DHL Express opplyser at Brussel spiller en avgjørende rolle i det globale nettverket.

– Brussel Hub er et av våre største knutepunkt i verden, og på grunn av beliggenheten i logistikkhjertet i Europa, spiller det også en viktig rolle for å knytte bedrifter fra denne regionen til resten av verden. Dette nye knutepunktet er en viktig del av vår verdensomspennende investeringsplan, og vil støtte opp om vår vekst, effektiviteten i vårt nettverk og det høye kvalitetsnivået som gjør at kundene benytter DHL Express, sier Allen.

42.000 sendinger i timen

Den nye huben er på 36.500 kvm (inkludert lager og kontorer) og nesten firedobler kapasiteten til DHL Express i Brussel. Ved full kapasitet kan de to automatiserte sorteringsanleggene behandle inntil 42.000 sendinger i timen, noe som gjør Brussel Hub til det femte største huben i det globale DHL-nettverket. Knutepunktet legger til rette for både luft- og landruter til et bredt antall europeiske destinasjoner, samt direkte, interkontinentale forbindelser til Amerika, Midtøsten og Afrika.

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078