23948sdkhjf

Flere ledetrucker fra UniCarriers

UniCarriers bredder utvalget av ledetrucker med modeller som har sentrert styrearm.

Med MDW / MDE kan UniCarriers for første gang tilby ledetrucker for gående fører med sentrert ledearm.

Slike 5-punkts ledetrucker er kjent for å være smidigere og bedre egnet til kjøring på ujevne underlag enn det 4-punkts ledetrucker med stivere chassis og forskjøvet ledearm er.

Ifølge UniCarriers kjennetegnes de nye kompakte ledetruckene med høy fleksibilitet og kan brukes til mange bruksområder. De er utstyrt med ergonomisk utformede håndtak som gjør det enkelt å styre trucken jevnt. De viktigste kontrollfunksjonene er lett tilgjengelige på håndtaket.

Stor løftehøyde

MDW er en klassisk ledetruck for gående fører med en maksimal hastighet på 6 km/t og løftekapasitet på henholdsvis 1.600, 1.800 og 2.000 kilo. Den totale løftehøyden på 220 mm er ifølge UniCarriers best i dette segmentet og sikrer enkel og trygg håndtering på bratte ramper og ujevne overflater, selv om pallene er skadet. Med en batterikapasitet på opptil 375 Ah, oppgis MDW å være spesielt egnet for rask lasting og lossing av lastebiler og andre lastbærere.

MDE kan transportere laster opp til 2 tonn og har en løftehøyde på hele 735 mm med gjenværende kapasitet på 700 kilo som sikrer god ergonomi ved plukk og ordrehåndtering.

Begge truckmodellene har to ulike ytelsesmodus som aktiveres med nøkkel. De kan utstyres for sikker bruk ned i minus 35 grader og suppleres med tilbehør som for eksempel lastegrind, arbeidslys og ulike braketter for dokumenter, pc, nettbrett, terminal eller drikkeflasker.

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062