Lars-Martin Vikor i Maritime Truck i Oslo og salgssjef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen satte pris på en rask, effektiv og fokusert prosess rundt anskaffelsen av de syv Terberg terminaltraktorene.
Lars-Martin Vikor i Maritime Truck i Oslo og salgssjef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen satte pris på en rask, effektiv og fokusert prosess rundt anskaffelsen av de syv Terberg terminaltraktorene. Foto: N.C. Nielsen

Flere Terberg i Oslo havn

Som følge av økt containerkapasitet på Oslo havn har utleieselskapet Maritime Truck gått til anskaffelse syv nye Terberg terminaltraktorer.

Publisert Oppdatert

Maritime Truck er den største utleieleverandøren av trucker og terminaltraktorer i Oslo og etter nyanskaffelsen har selskapet nå 13 Terberg terminaltraktorer.

– Vi undersøkte markedet grundig etter de mest støysvake, miljøvennlige og effektive terminaltraktorene. I samråd med våre dyktige førere falt valget på Terberg som samlet gir oss den beste løsningen, opplyser Lars-Martin Vikor, assisterende daglig leder i Maritime Truck.

Han legger til at de fokuserte spesielt på brukervennlighet, komfort og sikkerhet.

– Det går fort når det er en "rushtid på kaia. Derfor er det viktig at våre førere føler seg sikre når de kjører rundt i havneområdet. Det bidrar terminaltraktorene til, da de blant annet tilbyr god utsikt fra førerkabinen, sklisikre plattformer og trapper, minimal svingradius og et synlig gult "look" i havnemiljøet, fortsetter Vikor.

Terminaltraktorene er levert av N.C. Nielsen og salgssjef Claus Lilleholt er glad for at de klarte å finne en attraktiv og helhetlig løsning for Maritime Truck.

– Vi hadde allerede et meget godt samarbeid med Maritime Truck og dermed en god innsikt i selskapets behov. Den bynære beliggenheten krevde minst mulig støy, men særlig sjåførenes arbeidsmiljø påvirket den valgte løsningen, påpeker Lilleholt.