23948sdkhjf

Påfyll av logistikk: Gratis frokost-seminarer

ITO viderefører sine svært populære bransjeseminarer. Først ut er frokostseminarer i Bergen den 10. april og i Kristiansand den 12. april.

ITO har lagt listen høyt for sine Teknologidager, og i promoteringen skriver selskapet at dette kanskje er årets mest innholdsrike gratis-seminarer for den som er opptatt av optimalisering av vareflyt og internlogistikk.

Første runde av ITO Teknologidager arrangeres i Bergen den 10. april (på Scandic Flesland Airport) og i Kristiansand den 12. april (på Clarion Hotel Ernst), begge steder fra kl. 08:00 til kl. 12:00 og det blir servert frokost.

– I Kristiansand og Bergen vil bedrifter som Brandsdal (netthandelen.no med flere) og Pallegrossisten dele sine erfaringer med automatisering og bruk av Industri 4.0, forteller Christian Hagen i ITO. – Den spennende nysatsningen Zivid Labs vil fortelle hvordan de kombinerer roboter og Vision-kameraer for å automatisere prosesser som tidligere krevde store manuelle ressurser. Her vises også siste teknologi innenfor industriroboter, og på toppen av det hele kommer hjernetrener Frank Wedde og forteller hvordan den menneskelige hjernen kan ligge et hestehode foran robotene.

Hagen legger til at ITO satser mye penger og ressurser på disse arrangementene, men han er ikke i tvil om at det er verdt det.

– Utviklingen innenfor automatisering, kunstig intelligens, roboter og – ikke minst – hvordan alt dette kan spille sammen, er formidabel. Om ikke alle skal frem i fremste rekke med en gang, så opplever vi at alle bransjer og industrier ønsker kunnskap om utviklingen. Når de kan få dette i ett samlet arrangement, til og med kostnadsfritt, så er det ikke overraskende at mange benytter seg av muligheten, sier Christian Hagen.

Under høstens arrangementer var det ikke et ledig sete å oppdrive, og med et enda bedre seminarprogram i år oppfordrer han interesserte til å sikre seg plass med en gang.

Påmelding og ytterligere informasjon

Abonner på Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111