Hurtig vekst for ToDo

Gratis prosjektverktøy i vinden

Seks måneder etter at Projectplace lanserte sin første gratistjeneste – ToDo – har det skybaserte samhandlingsverktøyet allerede passert 10.000 brukere, og selskapet opplever 20 prosent økning av aktive brukere fra måned til måned.

Ifølge Projectplace skiller ToDo seg fra andre gratis skybaserte samhandlingsplattformer ved at det er egnet for både SMB og større bedrifter. Foto: ScanStockPhoto
Ifølge Projectplace skiller ToDo seg fra andre gratis skybaserte samhandlingsplattformer ved at det er egnet for både SMB og større bedrifter. Foto: ScanStockPhoto
Publisert Oppdatert
Arbeidsplassen har endret seg dramatisk de siste årene. Arbeidsgrupper samhandler ofte fra ulike steder og tidssoner.
Johan Zetterström, Projectplace

ToDo skaffer virksomheter og arbeidsgrupper i alle størrelser en skybasert samhandlingsløsning, som i tillegg er målbar og sikker – alt helt gratis. I tillegg benytter mer en hver tredje bruker løsningen på smarttelefonen sin.

     ToDo gjør gruppekommunikasjon enkelt gjennom den svært visuelle Kanban-tavlen slik at alle prosjektdeltakerne hele tiden har full oversikt over fremdriften i prosjektet. På denne måten kan deltakerne selv organisere arbeidet og jobbe mot et felles mål – gjennom en felles plattform. Organisasjoner og mindre team i alle størrelser på tvers av sektorer - for eksempel markedsføring, utdanning og utvikling av programvare – vil dra nytte av oversikten over arbeidsflyten man opplever på ToDo, som er drevet av Kanban.

 

Enkel å bruke

Samhandlingsløsningen frigjør prosjektgrupper fra sine PC-er og arbeidsplasser, og sørger for at vi kan samhandle og kommunisere hvor som helst og når som helst, ved å bruke enheten vi selv ønsker og har tilgjengelig. ToDo kan benyttes gjennom en nettleser eller gjennom Projectplace sin app som man laster ned fra App Store. De siste brukertallene viser faktisk at over en tredjedel av brukerne av ToDo benytter smarttelefonen sin når de er på ToDo-plattformen.

     – Det jeg liker med ToDo er at det er enkelt å bruke. Det gir deg en strålende brukeropplevelse med muligheten til å "dra og slippe" aktivitetskort rundt på brettet, mens prosjektet skrider frem. Det finnes mange Kanban-verktøy der ute – men dette er et som er enkelt, godt og fleksibelt – og jeg vet om de fleste av dem. ToDo har stort et potensial, sier Daniel Zutavern, direktør i Digital Leadership.

     – Å administrere arbeidsstokken ved en voksende bedrift som vår innebærer stadig skiftende fokus, både på daglig og timesbasis. I det siste har jeg slitt med post-its, forskjellige notatbøker og alt for mange flagg i innboksen min. Med alt organisert på ToDo føler jeg endelig lettelsen av å vite nøyaktig hva de skal gjøre, og når de skal gjøre det – i tillegg til når jeg selv skal gjøre det, kommenterer Rickard Kristoffersson, COO i Brightvision.

 

Både for liten og stor

Ifølge Projectplace skiller ToDo seg fra andre gratis skybaserte samhandlingsplattformer ved at det er egnet for både SMB og større bedrifter. Den er bygget på et bunnsolid fundament av Projectplace sin 16 års lange erfaring med å gi sikker, sømløs og målbar samhandling til noen av verdens største og mest kjente organisasjoner, inkludert Carlsberg, Sony, Vodafone, BP og AEG. Projectplace ble grunnlagt i 1998 som verdens første Software-as-a-service selskap, og har i dag nær én million brukere som samarbeider om 150.000 prosjekter globalt.

     – Arbeidsplassen har endret seg dramatisk de siste årene. Arbeidsgrupper samhandler ofte fra ulike steder og tidssoner. Vi er veldig fornøyd med vekstraten og at ToDo har blitt så godt mottatt. ToDo er designet for å være visuelt, intuitivt og lett å bruke. Det gjør at alt teamet ditt trenger fra dokumenter til kontakter umiddelbart er tilgjengelig. Våre typiske brukere varierer fra enkeltpersoner og små grupper med samhandlingsutfordringer, helt til store organisasjoner med en sammensatt arbeidsstyrke, sier Johan Zetterström, adm. direktør i Projectplace.

 

Forskjellige utgaver

ToDo er tilgjengelig i forskjellige utgaver for å imøtekomme et økende behov for voksende organisasjoner. Pro-utgaven av ToDo – med ekstra lagringskapasitet – er rettet mot de mest krevende samarbeidspartnerne. I Plus-versjonen kan man legge til moduler som Gantt-diagrammer, noe som gjør ToDo til et unikt gratis Kanban-verktøy. Brukere kan også oppgradere sømløst til Premium Projectplace-plattformen - det eneste samhandlings- og prosjektledelsesverktøyet tilgjengelig i markedet, som kombinerer kraftig prosjektledelses administrasjonsfunksjonalitet og en dag-til-dag Kanban-tavle som overvåker arbeidsflyten i ett verktøy.

– ToDo er designet for å være visuelt, intuitivt og lett å bruke. Det gjør at alt teamet ditt trenger fra dokumenter til kontakter umiddelbart er tilgjengelig, sier Johan Zetterström, adm. direktør i Projectplace. Foto: Trond Schieldrop
– ToDo er designet for å være visuelt, intuitivt og lett å bruke. Det gjør at alt teamet ditt trenger fra dokumenter til kontakter umiddelbart er tilgjengelig, sier Johan Zetterström, adm. direktør i Projectplace. Foto: Trond Schieldrop