23948sdkhjf

Halvveis til årets klimamål på 15 dager

50 ladepunkter og 40 elbiler er blant årets klimamål i TESS. Og de ansatte følger opp. – Allerede 15. januar var vi halvveis til målet med god margin, forteller HR-leder Tomas Elton Haug.

– Vi var optimister da vi startet prosjektet, men dette tempoet overgår våre forventninger. Og med over 11 måneder igjen av året er jeg rimelig sikker på at vi kommer i mål og vel så det, sier Haug som er prosjektleder for denne delen av selskapets miljøsatsing

Status per i dag er 25 lokasjoner med til sammen 35 ladepunkter og installasjonen begynner om kort tid. Samtidig viser opptellingen at det er 24 elbiler i TESS-systemet eller i bestilling. TESS-firmaene har så langt i år bestilt åtte elbiler. Blant ansatte er det fra før 10 elbiler.

– Nå er det i tillegg inngått kontrakt på seks nye elbiler til fordel for bensin, sier en fornøyd Tomas Elton Haug som registrerer at satsene for TESS-profilering av private elbiler er positivt mottatt av ansatte.

– Ved å øke satsene med 30 prosent på profilering er det et vesentlig bidrag til et rimelig bilhold med elbil, sier prosjektlederen. Han forteller at alle ladepunkter hos TESS kan brukes av ansatte, kunder og leverandører.

Fokus på fornybar energi

Industriens Motemesse (IM-2015) avholdes i Telenor Arena 25. – 26. mars og har fokus på fornybar energi.

– Dette er også et område av miljøsatsingen til TESS. Der vil blant annet miljøvennlig offentlig samferdsel, elbusser, elbiler og drift av transportmidler med fornybar energi være et sentralt tema. Med sitt vedtatte klimamål vil TESS spare miljøet for 50 tonn CO2 i året. En beskjeden start, men vi får øke etter hvert, sier HR-leder Tomas Elton Haug i TESS.

Klimamål for TESS i 2015

50 ladepunkter for elbil på TESS lokasjoner i løpet av 2015. Bytte ut minst 20 av bilene som TESS eier med elbiler. Stimulere ansatte til kjøp av 20 elbiler gjennom økte satser for bilreklame.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063