Hatteland invitert på date med næringsministeren

Hatteland er utpekt som ett av landets mest spennende teknologiselskaper og er invitert til å presentere selskapet og dets innovative løsninger på IKT-Norges årskonferanse NEO 2015 med tema «Din speeddate med fremtiden» onsdag 22. april. Her vil en bred forsamling av politikere, Innovasjon Norge og IKT-næringen delta.

Publisert Oppdatert
Hatteland er invitert på speeddate med næringsminister Monica Mæland. Foto: Hans Jørgen Brun.

Hatteland er invitert på speeddate med næringsminister Monica Mæland. Foto: Hans Jørgen Brun.

NEO 2015 blir et møte med tolv av de mest spennende norske techselskapene der konseptet er at næringsminister Monica Mæland og Innovasjon Norges adm. direktør Anita Krohn Traaseth innleder, og at de tolv selskapene deretter får presentere sin teknologi og gi sine innspill til hvordan IT i Norge kan få et drømmeløft. På mange arenaer snakker man i dag om hva Norge skal leve av etter oljen. IKT-Norge vil 22.april presentere de teknologibedriftene som de omtaler som Norges nye gull.

– Det er en god bekreftelse på at vi gjør mye riktig å være blant topp tolv- bedrifter innen teknologi i Norge, og vi ser frem til å få presentere våre innovative løsninger og komme med våre innspill til hvilke rammebetingelser som må være på plass for å sikre innovasjon i Norge fremover, sier Stig Hatteland, styreleder og medeier.  

 

Fokus på FoU av ny teknologi

Hatteland fokuserer på forskning og utvikling av ny teknologi – løsninger som gjør bedrifters hverdag enklere, mer effektiv og stabil. Siden 70-tallet har Hatteland vært kritiske til tungvinte arbeidsprosesser. Dette har ført til utvikling av en portefølje av unike produkter og gjort Hatteland til en verdensomspennende leverandør av teknologi, samt en lokal totaltilbyder av IT-løsninger for bedriftsmarkedet. Hatteland har i dag tre forretningsområder: Forretningssystemet RamBase, robotteknologien AutoStore, og IT-drift.

Robotlagringssystemet AutoStore er ett av Hattelands tre forretningsområder.

Robotlagringssystemet AutoStore er ett av Hattelands tre forretningsområder.