23948sdkhjf

Hesselberg utvider med Terberg

Fra nyttår blir Hesselberg Truck forhandler av Terbergs produktportefølje i Norge, som blant annet omfatter de populære terminaltraktorene.

Poul B. Nielsen, adm. direktør i danske N.C. Nielsen som er skandinavisk importør av Terberg, er glad for at de har funnet en sterk og pålitelig salgs- og servicepartner i Hesselberg Truck AS.

– Vi har fokus på Norge akkurat nå, og opplever en stigende etterspørsel etter Terberg terminaltraktorer til de mange havnene og logistikklagrene som holder det norske samfunn i gang, sier han.

Større utbredelse

Terberg har en historisk sterk posisjon på det norske markedet, ikke minst takket være Brubakken som var forhandler i flere år. Selskapet var imidlertid ikke fornøyd med å være forhandler, og da Brubakken innså at de ikke fikk importørstatus sa det takk for seg for fire år siden. Etter det har N.C. Nielsen både inngått nye forhandleravtaler og selv engasjert seg mer på det norske markedet, men uten at dette har gitt den helt ønskede effekten.

Etter at importøren nå har inngått en forhandleravtale med en av Norges største truckaktører forventes det at merket igjen vil få en langt større utbredelse.

– Vi kjenner N.C. Nielsen meget godt fra mange år i maskin- og truckbransjen og har ingen betenkeligheter med å inngå et samarbeid med dem om Terberg terminaltraktorer for det norske markedet, sier Kai Paulshus, adm. direktør i Hesselberg Truck AS. – Vi regner med å kunne hjelpe hverandre med å utvide markedet for disse sterke, innovative og brukervennlige terminaltraktorene. Fremover vil kundene bli møtt av et sterk Terbergteam, bestående av medarbeidere fra både N.C. Nielsen og Hesselberg Truck. Vi ser frem til ett fruktbart samarbeid, konkluderer Paulshus.

Abonner på Logistikk & Ledelse

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096