Datametrix lanserer ny skytjeneste: Inkluderer telefoni i komplett Lync

Inkluderer telefoni i komplett LyncDatametrix har lanserer en ny samhandlingstjeneste basert på Microsoft Lync. Tjenesten inkluderer telefoni, slik at bedriftskunder kan forholde seg til én leverandør...

Publisert Oppdatert

Inkluderer telefoni i komplett Lync

Datametrix har lanserer en ny samhandlingstjeneste basert på Microsoft Lync. Tjenesten inkluderer telefoni, slik at bedriftskunder kan forholde seg til én leverandør.

I én og samme løsning integreres telefon, videokonferanse, lynmeldinger og skjermdeling. Mens mange kjøper plattformen fra én leverandør og må ha en annen leverandør for telefoni, kan nå Datametrix i samarbeid med Telenor tilby en komplett Lync-løsning, inkludert tale. Datametrix tar hånd om hele verdikjeden, og produserer og drifter tjenesten fra sitt lokale datasenter.

Samordnet Kommunikasjon

Lanseringen er et ledd i en større strategisk satsing på sky-tjenester hvor vi kombinerer det beste av to verdener. Vi kobler Lync-plattformen med vårt datasenter. Dermed håndteres og lagres alt i Norge, sier adm. direktør Svein Lerkerød (bildet) i Datametrix.

Med Samordnet Kommunikasjon som en tjeneste blir oppstartstiden og investeringen minimal. Bedriften betaler per bruker, per måned for en komplett sky-tjeneste. Datametrix kombinerer Lync med en egenutviklet admin-innlogging slik at bedriftene selv kan legge til og ta ut brukere etter behov.

- Vår undersøkelse fra tidligere i høst viser at 75 prosent av bedrifter som har sky-tjenester bare vil ha mer. Nå kommer det stadig flere løsninger som sky-tjenester, slik at bedriftene kan få det de ønsker seg, sier Lerkerød.

En av fordelene med å kjøpe Microsoft Lync som tjeneste er raskere tilgang til nye versjoner. Datametrix´ Lync-tjeneste er Lync 2013, med en rekke oppdateringer og forbedret funksjonalitet. Alle funksjoner som vi kjenner fra tidligere Lync-versjoner er med, i tillegg åpner Lync 2013 HD støtte, Skypesamtaler og VPN fri pålogging. Lync kan nå inngå i en fullverdig møteromsløsning.

--------

Microsoft Lync er en kommunikasjons- og samarbeidsplattform som skal bidra til å øke produktiviteten gjennom virtuelle møter med integrert tale, video, lynmeldinger, nettmøter og deling av dokumenter og skrivebord mellom kollegaer, kunder og forretningsforbindelser. Sammen med Exchange, SharePoint og Office-pakken totalt sett vil Lync være en total plattform som vil gjøre arbeidsproduktiviteten bedre og kunne redusere kostnader for mange organisasjoner. Som Gullpartner til Microsoft har Datametrix den kompetansen som skal til for at dette skal være mulig.

Lync funksjonalitet

Tjenesten

www.logistikk-ledelse.no © 2014