Projectplace:

Lanserer gratisversjon av ToDo

Vi er rustet med smarttelefoner, nettbrett, sosiale nettverk og skytjenester. Alt er på plass. Men utnytter vi oss egentlig av den nye teknologien på best mulig måte? Projectplace beta har nå lansert ToDo, og tilbyr denne enkle tjenesten som muliggjør arbeidsflyt gjennom planlegging og samarbeid til alle – helt gratis.

Med ToDo kan du lykkes bedre med prosjektene og samhandlingen, uavhengig av om du er en liten virksomhet eller om du samarbeider med andre i hele verden. Sentralt står deling av kunnskap åpenhet og kommunikasjon, sier Johan Zetterström, adm. direktør i Projectplace.
Med ToDo kan du lykkes bedre med prosjektene og samhandlingen, uavhengig av om du er en liten virksomhet eller om du samarbeider med andre i hele verden. Sentralt står deling av kunnskap åpenhet og kommunikasjon, sier Johan Zetterström, adm. direktør i Projectplace.
Publisert Oppdatert
I dagens alltid-tilkoblede verden, hvor vi er armert med smarttelefoner, nettbrett, sosiale nettverk og skytjenester, har vi potensiale til å være mer kreative, produktive og samarbeide tettere enn tidligere.

- Projectplace har vært en frontfigur i dette løpet. De siste 16 årene har vi gjort det mulig for mennesker, bedrifter og virksomheter å samarbeide i skyen, sier adm. direktør Johan Zetterström. - For å snu dette potensialet til å bli en realitet og ved å hjelpe mennesker til å bli brilliante samarbeidspartnere og prosjektledere, så lanserer vi ToDo, en gratis og enkel versjon av vårt kraftfulle Projectplace verktøy. I dag er ToDo tilgjengelig på beta, der også funksjonen "Kanban" fra Projectplace er gratis tilgjengelig.

Jobbe mer effektivt

Vi har alle ting å gjøre, enten du er student, logistiker, researcher, produktdesigner eller softwareutvikler. ToDo tilrettelegger for at du kan jobbe mer effektivt sammen med ditt team hvor som helst, når som helst. I tillegg kan du se alles handlinger, samt å dele dokumenter og innsikt sømløst for å forsikre deg om at ditt prosjekt holder seg på riktig spor.

Det som virkelig skiller ToDo fra alle andre samhandlingsplattformer er ifølge Projectplace at du enkelt kan vokse med ToDo.

- Den er bygget på 16 års erfaring med å muliggjøre sikkert, sømløst og skalerbart samarbeid hos noen av verdens største og mest suksessfulle virksomheter blant annet Carlsberg, Sony, Vodafone, BP og AEG. En pro versjon av ToDo er tilpasset mer krevende samarbeidsprosjekter og vil snart være tilgjengelig. Denne versjonen vil muliggjøre samarbeid for flere lagspillere, og man vil også få flere lagringsmuligheter, opplyser Zetterström.

"Gantt-planer" og "Kanban-tavler"

Videre kan du også oppgradere fra ToDo til Projectplace sin premium plattform, som gir deg tilgang til en innovativ og unik løsning som blant annet kombinerer arbeidsflyt-tjenestene "Gantt-planer" og "Kanban-tavler" i et integrert verktøy det gir et overlegent oversiktsbilde.

ToDo-Kanban tilbyr i følge Projectplace en høy visuell opplevelse når det kommer til planleggingen, utførelsen og oppfølgingen av prosjektleveringer. Kortene hos Kanban består av arbeidselementer som du kan dra og slippe langs arbeidsflytkolonner ettersom prosjektet utfolder seg. Dette gir deg og ditt team full innsikt blant hvem som gjør hva, samt at det oppfordrer til engasjement og deling. Videre, ved å utforske ToDo sine sosiale virkemidler, har du muligheten til å interagere med teamet ditt angående individuelle handlinger eller prosjektet som en helhet uten å måtte grave gjennom hundrevis av eposter.

Fullstendig mobil

ToDo-opplevelsen er fullstendig mobil. Du har tilgang på dine sider på mobiltelefonen i det øyeblikket din datamaskin laster ned Projectplace-appen. En åpen API muliggjør en enkel integrasjon mellom hundrevis av tredjepartstjenester; send e-post direkte til din ToDo-side, lag et dashboard for din overvåkning av sosiale medier eller send tweets automatisk når en oppgave er ferdig.

ToDo er også utstyrt med unike delingsfunksjoner for dokumenter, som tillater deg å lagre, dele og å gjennomgå alle dine filer på en enkel og sikker måte. Integrasjon med Dropbox og Google Drive eliminerer problemer med forskjellige versjoner og hjelper deg med å samarbeide på dokumentet enda mer sømløst.

- Da Projectplace ble grunnlagt i 1998, var det vanskelig å forestille seg at så mange som nærmere én million brukere på daglig basis skulle samhandle i 140 000 prosjekter over hele verden. I løpet av årene har målet vært det samme: Å gjøre det mulig for mennesker å kunne jobbe sammen på en enkel måte med utvikling av ideer, verdier og konkrete arbeidsoppgaver, sier Zetterström. Med ToDo kan du lykkes bedre med prosjektene og samhandlingen, uavhengig av om du er en liten virksomhet eller om du samarbeider med andre i hele verden. Sentralt står deling av kunnskap åpenhet og kommunikasjon, avslutter han.

Du kan laste ned en versjon av ToDo på.https://todo.projectplace.com

www.logistikk-ledelse.no © 2014