23948sdkhjf

Nytt WMS til små virksomheter

Danske Apport Systems har lansert et nytt WMS til små virksomheter. Apport WMS Basic er dedikert mindre e-handelsaktører, men vil også kunne passe aktører i andre bransjer. Leverandøren forventer at brukerne vil kunne oppnå en effektivisering på minst 20 prosent på lagerdriften.

Mange med mindre lagre sliter i dag med å ekspedere raskt nok, ha oversikt over beholdningene og gjennomføre effektive varetellinger. Et WMS vil ofte være løsningen, men det kan oppleves som både dyrt og komplisert. Nå har Apport Systems A/S har lansert Apports WMS Basic - et dedikert lagerstyringssystem for små og mellomstore bedrifter.

Effektiv blir stadig viktigere og for mange bedrifter er lageret blitt et svært viktig konkurranseparameter.

- Det gjelder ikke minst for e-handelsvirksomheter som ofte leverer de samme typer produkter som sine konkurrenter. For dem er pris, leveringssikkerhet og leveringshastighet helt avgjørende, og de parameterne er i stor grad et spørsmål om profesjonell lagerstyring, sier Asger Sandberg Petersen, salgsdirektør i Apport Systems.

Selskapet ser et klart behov for et produkt som kan gi små bedrifter muligheten til å høste fordelene av et WMS som ellers har vært forbeholdt større virksomheter med større budsjetter.

For tiden blir det for eksempel snakket mye om behovet for dag-til-dag levering, og et WMS er ryggraden som gjør det mulig, sier Sandberg Petersen.

Kort tilbakebetalingstid

Apport WMS Basic er basert på teknologien, programvaren og erfaringen fra selskapets fullskalaløsning Apports WMS som i løpet av de siste årene er blitt tatt i bruk av en rekke norske selskaper.

Forskjellen er at Apports WMS Basic er en ferdig hyllevare som består av utvalgte og grunnleggende funksjonaliteter for mindre lagre, men som til gjengjeld koster mindre enn en tredjedel av en tradisjonell kundetilpasset WMS-løsning.

- Et WMS gir store muligheter for effektivisering. Mange plukker i dag fortsatt med papirlister og håndterer lageret gjennom en modul i ERP-systemet. Slike brukere vil kunne effektivisere med minimum 20 prosent med et WMS. Derfor har Apport WMS Basic en kort tilbakebetalingstid, hevder Sandberg Petersen.

Kan leies eller kjøpes

Det nye produktet fra Apport blir levert som en komplett pakke med programvare og lagerspesifikk hardware, oppsett av systemet, ERP-integrasjon, opplæring av personalet, etc. Løsningen kan leies eller kjøpes og det er enkelt å oppgradere til Apports fullverdige WMS-løsning hvis det skulle bli behov for det.

- Vårt mål er å redusere barrierene for kunden så mye som mulig, både når det gjelder kostnader og kompleksitet i leveransen. Vi ønsker at langt flere virksomheter får muligheten til å optimalisere lagerdriften til både dagens og fremtidens konkurransesituasjon, avslutter Asger Sandberg Petersen.

Les også

Vinner på fastpris og logistikkompetanse

Mer effektivt lager med færre feil

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093