23948sdkhjf

Ny MAFI-traktor til CCB

Coast Center Base (CCB) på Ågotnes har tatt i bruk en ny MAFI R 336 4x4 traktor med svanehals.

Traktoren er utstyrt med en Mercedes-Benz OM 906 LA-motor på 205 kW, ZF girkasse og Kessler aksler.

- Dette er en vel gjennomprøvd drivlinje som gir en god kjøreopplevelse, fastslår Gordon Lindseth, produktsjef hos leverandøren Brubakken AS. - Videre har MAFI markedets største førerhytte, samt markedets kraftigste luftfjæring på bakakselen. Vi ser videre at forsyningsbasene bruker MAFI-traktorene til mange av de samme transportoppgaver som kjøring av rulleflak med svanehals, eller kjøring med hydrauliske løftevogner. I tillegg til dette er denne traktoren også utstyrt med et Heavy-Duty hengefeste bak for å trekke dragvogner eller tilsvarende utstyr, legger Lindseth til.

Oppbygd førerhus

MAFI traktoren er utstyrt med mye arbeidslys foran og bak, aircondition, svingbar førerstol og ekstra sete i førerhus for opplæring av nye førere, for å nevne noe.

I likhet med MAFI-traktorer som er levert til andre forsyningsbaser har også denne oppbygd førerhus, slik at føreren sitter høyere og har bedre oversikt over både området man kjører på og godset som transporteres.

- Gjennom leveranse av MAFI traktorer til forsyningsbaser i mange år, ser vi at MAFI traktoren er solid og pålitelig, og at de står til forventningene. MAFI som produsent er også dyktige til å tilpasse traktorene til kundens ønsker og krav, opplyser Gordon Lindseth.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063